zondag 22 oktober 2017

Repair Cafe 28 oktober 2017 met o.a. de fietsverlichtingsactie

We zijn in deze tijd gewend om kapotte spullen weg te gooien. Maar dat hoeft niet, het is slecht voor ons milieu, laat de afvalberg groeien en de aardse grondstoffen onnodig afnemen. Ook uw (klein)kinderen kunt u in het Repair Cafe laten zien wat er zo allemaal gerepareerd kan worden.


Vanaf zaterdag 28 oktober 2017 wordt tijdens ieder maandelijks Repair Cafe Oosterhout in de kinderhoek voorgelezen. Van 11.00 tot 11.30 uur. Voorlezen is niet alleen leuk, maar speelt ook een belangrijke rol in de ontwikkeling van kinderen. Kinderen tussen 0 en 12 jaar kunnen samen met hun ouders of begeleiders genieten van een leuk verhaal. Aanmelden is niet nodig.

Daarnaast besteden we tijdens de oktobermaand evenals de ANWB extra aandacht aan de fietsverlichting, zodat zoveel mogelijk mensen weer veilig en verlicht op pad kunnen gaan door de donkere dagen in wintertijd.

Om 13.00 uur ontvangen wij leden van De Lionsclub Oosterhout. Zij komen ons steunen met een cheque als bijdrage aan ons voortbestaan, zodat wij samen met u nog vele kapotte gebruiksvoorwerpen kunnen repareren.

Komt u ook op zaterdag 28 oktober naar het Repair Cafe? Er is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Reparaties op textiel, kleding, computers, meubels, fietsen en andere zaken met wielen denk aan een rollator, kinderwagen, buggy of rolstoel, elektrische apparaten, serviesgoed, speelgoed, sieraden, naaimachines. Ook het slijpen van scharen en messen of klein gereedschap is mogelijk.

Ervaren, vrijwillige reparateurs zullen de reparatie samen met u verrichten als u wilt. Toegang, reparatie en parkeren is gratis. Eventueel benodigde nieuwe materialen of onderdelen zijn voor eigen rekening. U bent van harte welkom, wij helpen u graag op de zaterdag 28 oktober tussen 10.00 en 14.00 uur, in Activiteitencentrum De Bunthoef, Bloemenhof 2, Oosterhout. Ook als u niets te repareren heeft bent u van harte welkom met de kinderen voor de voorleeshoek of een gezellig gesprek met medebezoekers.

Meer informatie, onze vacatures en contactgegevens:
De klokkenmaker en de naaimachine reparateur zijn in oktober afwezig.
Internet: www.repaircafe-oosterhout.nl en www.repaircafe.org
Facebook:  www.facebook.com/repaircafe.oosterhout
Twitter: @repaircafe0162

Willy

Geen opmerkingen: