dinsdag 21 november 2017

Repair Cafe op 25 november met o.a. speelgoedreparatie

De gezellige decembermaand met cadeautjes komt eraan. Daarom besteden we deze maand extra aandacht aan de reparatie van speelgoed.

Ook kunt u met naaipatronen voor poppenkleertjes leuke cadeautjes maken voor uw (klein)kinderen. Naaipatronen zijn eventueel op Google gratis te vinden. Met kleine restjes stof kunnen bijzondere creaties gemaakt worden. Zelfs uit oude, goed uitziende, kledingstukken kunnen leuke kleertjes genaaid worden. Natuurlijk kan kapotte poppenkleding ook bij ons in de textielhoek gerepareerd worden en voor de reparatie van poppen of ander speelgoed kunt u ook in het Repair Cafe terecht.
 

Ook is er voor de aanwezige kinderen voorleespret, want tussen 11.00 en 11.30 uur wordt er een spannend verhaal voorgelezen.


Doet u ook mee met het repareren van uw kapotte spullen in plaats van ze weg te gooien? We zorgen daardoor samen beter voor ons milieu en we besparen grondstoffen.

Het Repair Cafe is tussen 10.00 en 14.00 uur in Activiteitencentrum De Bunthoef op zaterdag 25 november 2017. Tijdens de feestmaand december is het Repair Cafe gesloten.

Er is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Reparaties op textiel, kleding, computers, meubels, fietsen en andere zaken met wielen denk aan een rollator, kinderwagen, buggy of rolstoel, elektrische apparaten, serviesgoed, speelgoed, sieraden, mechanische klokken, naaimachines. Ook het slijpen van scharen en messen of klein gereedschap is mogelijk. Ervaren, vrijwillige reparateurs zullen de reparatie samen met u verrichten als u wilt.


Toegang, reparatie en parkeren is gratis. Eventueel benodigde nieuwe materialen of onderdelen zijn voor eigen rekening.

U bent van harte welkom, wij helpen u graag op de zaterdag 25 november tussen 10.00 en 14.00 uur.

Bijzonderheden, meer informatie, onze vacatures en contactgegevens:
De klokkenmaker is deze maand wel aanwezig de naaimachine reparateur is helaas afwezig.
In december is het Repair Cafe gesloten.
Internet: www.repaircafe-oosterhout.nl en www.repaircafe.org
Facebook:  www.facebook.com/repaircafe.oosterhout
Twitter: @repaircafe0162

Willy

Geen opmerkingen: