donderdag 25 januari 2018

27 januari: eerste Repair Cafe van het jaar

Wij wensen iedereen allereerst een heel goed 2018. Ook in het nieuwe jaar kunt u zelf een  bijdrage leveren aan het besparen op grondstoffen en het minder belasten van ons milieu. Want zaterdag 27 januari 2018 is er weer de mogelijkheid om uw kapotte spullen te repareren tijdens het Repair Cafe tussen 10.00 en 14.00 uur.


Kapotte spullen hoeven lang niet altijd weggegooid te worden. De vrijwilligers van Repair Café Oosterhout zitten maandelijks in Activiteitencentrum De Bunthoef, Bloemenhof 2, bij Winkelcentrum Zuiderhout in Oosterheide om defecte apparaten een tweede leven te geven.

Kom zaterdag 27 januari 2018 naar het Repair Café Oosterhout en we helpen graag. Het Repair Café is een gratis toegankelijke reparatie bijeenkomst. Er is gereedschap en materiaal aanwezig om allerlei soorten reparaties uit te voeren. Denk aan fietsen, textiel, kleding, meubels, elektrische apparaten, computers met randapparatuur en sieraden. Ook kunnen wij messen, scharen en klein gereedschap slijpen.

Of u nu komt om uw portemonnee te sparen, afval wilt voorkomen, wilt leren repareren of alleen voor de gezelligheid, we zien u graag op zaterdag 27 januari 2018.

Bijzonderheden: 
  • Tussen 11.00 en 11.30 uur wordt er voorgelezen voor de aanwezige kinderen. 
  • De klokkenmaker en de naaimachine-reparateur zijn beiden aanwezig.
  • Op woensdag 31 januari is het Open Huis in Activiteitencentrum De Bunthoef en is iedereen van harte welkom tussen 12.00 en 19.00 uur. Allerlei activiteiten, clubs en verenigingen presenteren zich en je kunt meedoen als je wilt. Ook het Repair Café Oosterhout neemt deel aan deze open dag.

Meer weten:
www.repaircafe-oosterhout.nl
Facebook:  www.facebook.com/repaircafe.oosterhout
Twitter: https://twitter.com/repaircafe0162

Willy

Geen opmerkingen: