donderdag 15 februari 2018

Zaterdag 24 februari is er weer Repair Cafe in Oosterhout

Repair Cafés kijken terug op een goed repareerjaar. In 2017 hebben wederom vele tienduizenden vrijwilligers wereldwijd zich ingezet voor ons gezamenlijke doel: een duurzame wereld met minder afval, waar plaats is voor iedereen.

Repair Cafe netwerk is het afgelopen jaar verder gegroeid. Eind 2017 zijn er ca. 1.450 Repair Café-locaties geteld; bijna 300 meer dan een jaar eerder! Vooral in de Angelsaksische wereld nam het enthousiasme voor samen repareren flink toe. Veel handige Amerikanen, Australiërs en Britten haakten aan. Maar ook in andere landen blijft de repareer-community groeien. Dat geeft hoop!

Zaterdag 24 februari is er weer Repair Cafe in Oosterhout. Zoals gewoonlijk kunt u ons vinden tussen 10.00 en 14.00 uur in Activiteitencentrum De Bunthoef, bij Zuiderhout, Bloemenhof 2. Doe mee, samen stapje voor stapje naar een circulaire economie.

Repair Cafe: kleding reparatie
Het Repair Cafe Oosterhout heeft verschillende reparatie- hoeken. U kunt met kapotte spullen terecht voor reparaties aan kleding, textiel, computers en randapparatuur, meubels, fietsen en andere zaken met wielen denk aan een rollator, kinderwagen, buggy of rolstoel, elektrische apparaten, serviesgoed, speelgoed, sieraden, naaimachines, mechanische klokken enz. Ook kunt u terecht voor het slijpen van uw botte messen, scharen en klein gereedschap.

Repair Cafe: sieraden reparatie
Toegang, reparatie en parkeren is gratis. Eventueel benodigde nieuwe materialen of onderdelen zijn voor eigen rekening. Wij helpen u graag, altijd de laatste zaterdag van de maand. Eerstvolgende keer op zaterdag 24 februari. U bent van harte welkom!

Voor meer informatie, onze vacatures en contactgegevens zie:
www.repaircafe-oosterhout.nl
Facebook:  www.facebook.com/repaircafe.oosterhout
Twitter: @repaircafe0162

Willy

Geen opmerkingen: